Betaling van uw bestelling

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden:

Ideal of Bank Contact

U kunt op onze site online betalen met Ideal (of Bank Contact voor Belgie); u rekent hiermee af in uw eigen vertrouwde bankomgeving met de eigen specifieke beveiliging van uw bank. Als u al internetbankiert kunt u eenvoudig uw bestelling online afrekenen bij uw eigen bank. Wij zullen uw bestelling altijd aanvaarden en uitvoeren. Indien de levertijd onverhoopt langer is dan toegezegd zullen wij contact met u opnemen. Uiteraard kunt u bij het uitblijven van een levering altijd contact met ons opnemen en verzoeken om het bedrag terug te storten; wij zullen binnen 2 werkdagen gehoor geven aan dit verzoek.

Vooraf overmaken 

U kunt uw bestelling ook zelf via uw bank vooraf aan ons overmaken.  Als u kiest voor vooruitbetaling ontvangt u van ons op dezelfde of eerstvolgende werkdag een e-mail met daarin de gegevens die u nodig heeft om uw betaling te verrichten. Uw bestelling zal worden verwerkt zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Wij sturen u hiervan een bevestiging per email.

Achteraf betalen via Klarna

U kunt uw bestelling ook achteraf betalen door gebruik te maken van onze partner Klarna. Indien u gebruik maakt van betalen achteraf dan verzenden wij uw bestelling direct en krijgt u na ontvangst van uw bestelde producten van Klarna een betaallink om uw betaling te voldoen. De afhandeling van de betaling zal verder via Klarna verlopen.

Op betalingen via Klarna zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/invoice#