Levering van uw bestelling

Alle producten die besteld zijn via onze webshop worden binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Mochten wij door omstandigheden een product niet direct kunnen leveren, dan zullen wij u hierover informeren. Het ophalen van je bestelling is ook mogelijk. Dit gaat wel op afspraak.

Een enkele keer kan het zijn dat zowel wij als de leverancier een product niet meer op voorraad hebben. Mocht dit gebeuren dan nemen wij contact met u op over de levertijd. Mocht u hierop willen wachten dan bestellen wij het product direct bij de leverancier en sturen wij u een bericht als uw bestelling bij ons binnen is. Uiteraard mag u uw bestelling ook annuleren. Wij zullen dan binnen 2 werkdagen het bedrag terugstorten op uw rekening. 

Voor leveringen in Nederland: Alle bestellingen worden altijd z.s.m. thuisbezorgd met Post NL. Voor bestellingen boven de EUR 100,- worden geen verzendkosten gerekend.

Voor leveringen in het buitenland: Indien met kiest voor levering op een Post NL servicepunt in Nederland worden er voor bestellingen boven de EUR 100,- geen verzendkosten gerekend. Indien men kiest voor levering thuis met track and trace worden er standaard EUR 12,95 afhandelingskosten in rekening gebracht.